Μιχαηλίδης: Ιδανική επιλογή ο Δέλλας


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παναιτωλικό και το παιχνίδι με τον Άρη:

Για τον Άρη: «Νομίζω ότι ο Άρης δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση αυτή μέχρι στιγμής. Έδειξε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί στην κορυφή και μέχρι τώρα ο Άρης έχει δείξει ότι μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες από ότι στο παρελθόν».

Για το ματς του Παναιτωλικού με τον Άρη: «Νομίζω ότι το ξέρουν και ο προπονητής και οι παίκτες ότι η θέση του Παναιτωλικού δε λέει κάτι και δεν πρέπει να εφησυχάζει τον Άρη. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλή ομάδα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η θέση της. Έχει ένα πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι αλλά η αποχή των Μάζουρεκ, Ματσόλα έπαιξε ρόλο. Έβγαλε και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και όταν φύγαμε εμείς τα περισσότερα παιχνίδια ήταν εκτός έδρας και λιγότερα εντός χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για τη βαθμολογική συγκομιδή».

Για την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα στον Παναιτωλικό: «Από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός επέλεξε να πάει σε αλλαγή προπονητή στην παρούσα συγκυρία, όπως πήγαμε εμείς πέρσι και σώθηκε η ομάδα, η επιλογή ενός τεχνικού που γνωρίζει την ομάδα είναι η πιο ορθολογική κίνηση που μπορούσαν να κάνουν. Ξέρει πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, είναι ιδανική επιλογή».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ