Ο Ντίας σήκωσε σημαία στο Αγρίνιο

Είναι ο παλιότερος στον Παναιτωλικό, είναι ο αρχηγός του. Ο Χόρχε Ντίας ήρθε το καλοκαίρι του 2017 και διανύει την 4η σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου. Παίζοντας τη Δευτέρα στον αγώνα με την ΑΕΛ φτάνει τις 95 παρουσίες του στη Super League και γίνεται ο 3ος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία.

Την πρώτη θέση κατέχει ο Γιώργος Κούσας με 131 αγώνες. Ακολουθεί ο Κυριακίδης με 102. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός θα περάσει στη 2η θέση μέσα στην τρέχουσα σεζόν, ενώ για να απειλήσει τον Κούσα πρέπει να μείνει και την επόμενη στο Αγρίνιο.

Ο Ντίας συμπλήρωσε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό 94 αγώνες με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Μάρκος Πάουλο. Στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την ΑΕΚ, είχε κάνει ντεμπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα στις 20 Αυγούστου 2017 και αντικαταστάθηκε από τον Μάζουρεκ, που είχε αποκτηθεί κι εκείνος τότε.

Ο Μάζουρεκ με 62 είναι από τους ενεργεία παίκτες του Παναιτωλικού που ακολουθεί σε συμμετοχές τον Ντίας, ενώ στην τρίτη θέση είναι με 48 αγώνες ο Λιάβας και ο Τσιγγάρας.

Μοιράσου το: