Ο Παναιτωλικός γιορτάζει

Ο Παναιτωλικός γιορτάζει σήμερα την 95η επαίτειο της ίδρυσής του. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ αναφέρονται στο γεγονός με αναρτήσεις τους.

Ερασιτέχνης:

95 χρόνια ιστορίας συμπληρώνει σήμερα ο Γυμναστικός και Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Ο ιστορικότερος σύλλογος του Αγρινίου στην πορεία του στον χρόνο έχει επιδείξει σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, ενώ ταυτόχρονα άξιο αναφοράς είναι και το Φιλεκπαιδευτικό του έργο τόσο στην πόλη όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Με νοσταλγία και πολύ σεβασμό στην ιστορία και στους ανθρώπους που ίδρυσαν τον σύλλογο της καρδιάς μας και σε όλους που στα 95 χρόνια διαιώνισαν, διαιωνίζουν και αναπτύσουν τον σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια πορευόμενοι και προσηλωμένοι στις αρχές και αξίες του. Ενισχύοντας τους δεσμούς με την κοινωνία, διεκδικώντας να γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός, κάνοντας περήφανους όσους τον ακολουθούν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΠΑΕ:

Η 9η Μαρτίου θα μας θυμίζει πάντα πώς ξεκίνησαν όλα, πώς εξελίχθηκαν. Σαν σήμερα το 1926 εξέχουσες προσωπικότητες του Αγρινίου προχώρησαν στην ίδρυση ενός Συλλόγου που έμελλε να γίνει συνώνυμο της πόλης.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Τεράστια η προσφορά του στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό. Μοναδική σε όλη τη χώρα η Φιλεκπαιδευτική δράση του, με τις Νυχτερινές Σχολές που λειτούργησε για 57 δίνοντας την ευκαιρία μάθησης σε χιλιάδες (άπορα ή ορφανά) παιδιά.

Ισχυρό το «δέσιμο» με την τοπική κοινωνία και τεράστιο το λαϊκό έρεισμα που έφερε η διαρκής προσφορά του. Πορεύτηκε ανεξάρτητος, ακέραιος, υπερήφανος, υπηρετώντας τις αρχές και αξίες που ενέπνευσαν τους ιδρυτές του.

Έζησε χαρές, επιτυχίες και διακρίσεις, βίωσε δυσκολίες και άσχημες στιγμές. Παρέμεινε σταθερός στο δρόμο που χάραξε και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά. Παραμένει, δεκαετίες τώρα, ο καλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου.

Σήμερα συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής!

Το παρελθόν τον γεμίζει υπερηφάνεια

Το παρόν τον καθιστά δυνατό

Το μέλλον προδιαγράφεται αισιόδοξο

Χρόνια πολλά μοναδικέ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ ΜΑΣ!!!

Μοιράσου το: