Ο coach Κουτσοσπύρος

Η επόμενη γενιά Ελλήνων προπονητών… εκπαιδεύεται, συμμετέχοντας στη Σχολή UEFA A που λειτουργεί αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των φοιτητών και ο δικός μας Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Ο άνθρωπος που με δικό του γκολ στο Πανθεσσαλικό το 2013 σφράγισε τη νίκη στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου και την τελευταία άνοδο του Παναιτωλικού στη Super League, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας και τα τελευταία χρόνια είναι ο γενικός της αρχηγός. Παράλληλα παρακολουθεί Σχολές προπονητών και… εξελίσσεται.

Ο Κουτσοσπύρος (δεύτερος από δεξιά στη μεσαία σειρά στη φωτογραφία, δίπλα από τον παλιό του συμπαίκτη στην Καλλιθέα Φάνη Γκέκα), δεν είναι ο μόνος πρώην παίκτης του Παναιτωλικού που παρακολουθεί τη Σχολή. Είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (μπροστά), αλλά και ο Στέλιος Μαλεζάς (πίσω δεξιά). Όπως και ο Μόρας.

Συμμετέχουν επίσης πρώην διεθνείς παίκτες, όπως οι Τζιόλης, Κατσουράνης, Στολτίδης, Φύσσας, Γκέκας και άλλοι με καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, Κιάσσος, Κοντοές κ.α.

Ο Κουτσοσπύρος ανέβασε και σχετική φωτογραφία:

Μοιράσου το: