Παναιτωλικές… ζωγραφιές

Οι μαθητές των Σχολείων της περιοχής ζωγράφισαν για τον Παναιτωλικό και τα έργα τους θα εκτεθούν από αύριο έως τις 19 του μήνα στην παλιά Λαχαναγορά. Αύριο, ημέρα γενεθλίων του Παναιτωλικού θα γίνουν τα εγκαίνια:

Μαθητές Δημοτικών Σχολείων – Γυμνασίων – Λυκείων, συμμετείχαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα «Μια ζωγραφιά για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ».

Τα έργα (ξεπερνούν τα 200) θα εκτεθούν από τις 9 έως τις 19 Μαρτίου στην Παλιά Λαχαναγορά του Αγρινίου. Την έκθεση θα επισκεφτούν μαθητές των Σχολείων και το κοινό της περιοχής μας. Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές – Σάββατο: 10.00-13.00 και 18.00-20.30. Κυριακή: 10.00-13.00

Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου (ώρα 18.00), ημέρα της 91ης επετείου από την ίδρυση του Συλλόγου μας,  στην παλιά Λαχαναγορά Αγρινίου. Παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της ΠΑΕ Παναιτωλικός, του Ερασιτέχνη, των Παλαιμάχων. Θα παρευρεθούν οι ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν βραβεία στους μαθητές των οποίων τα έργα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ