Παραιτείται από πρόεδρος ο Κωστούλας!

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναιτωλικό, καθώς δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Φώτης Κωστούλας σκοπεύει άμεσα να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου αναζητώντας τον διάδοχο του!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr αναφέρει πως ο κ. Κωστούλας ήδη έχει καλέσει έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ για να βρεθεί ο αντικαστάτης του ενώ ο ίδιος παραμένει μεγαλομέτοχος και εγγυητής της ομαλής λειτουργίας της ομάδας.

Παράλληλα όμως έχει απευθύνει προσκλητήριο προς κάθε ενδιαφερόμενο για να αγοράσει το πακέτο των μετοχών! Στις δηλώσεις του φρόντισε να κάνει γνωστό πως δεν πήρε αυτή την απόφαση εξαιτίας των κακών τελευταίων αποτελεσμάτων αλλά ήταν κάτι που σκέφτηκε στην αρχή της σεζόν!

Χαρακτηριστικά η τοποθέτησή του έχει ως εξής: «Από την αρχή της σεζόν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος. Δεν θα συνεχίσω στο πόστο αυτό. Ήδη ξεκίνησα τις διαδικασίες, άμεσα θα συσταθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να προκύψει νέος πρόεδρος και να μπουν κι άλλα νέα πρόσωπα με όρεξη να προσφέρουν.

Δεν αλλάζει όμως κάτι άμεσα τουλάχιστον στην ομάδα. Μεγαλομέτοχος παραμένω, εγγυάμαι την ομαλή λειτουργία σε όλους τους τομείς μέχρι να βρώ αγοραστή που είναι το 2ο ζητούμενο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ