Ποτέ δεν ξέρεις…

Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα κλείσουν οι μεγάλες υποθέσεις που κρατούν ακόμα “στον αέρα” την έναρξη του πρωταθλήματος και θα ανάψει πράσινο φως για την πρεμιέρα της Super League το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο, όπως θέλουν όλες οι ομάδες. Αλλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο… ποτέ δεν ξέρεις!

Πρώτη και καλύτερη είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας των “άστεγων” με τη Nova. Θεωρείται σχεδόν δεδομένη και μένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Αν όλα εξελιχτούν ομαλά τις επόμενες ώρες, θα υπογραφεί η προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση που είναι σε εξέλιξη. Αν όχι θα υπάρξει μεγάλο μπέρδεμα.

Λύνοντας αυτό το ζήτημα οι ΠΑΕ πρέπει να συμφωνήσουν και σε άλλα. Όπως τον τρόπο διεξαγωγής των Play-off και Play-out (έχουν κατατεθεί προτάσεις), αλλά και θέματα που αφορούν κλειδάριθμους για την κλήρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 7.00 απόψε.

Οι ομάδες που παίζουν Ευρώπη έχουν ζητήσει να εξυπηρετηθούν παίζοντας εντός έδρας (για να αποφύγουν μετακινήσεις και ταλαιπωρία). Η Λάρισα να παίξει εκτός επειδή δεν είναι έτοιμο το Αλκαζάρ. Ο Απόλλωνας έχει ζητήσει να μην παίξει τις πρώτες αγωνιστικές, αφού δεν έχει προλάβει να κάνει μεταγραφές και προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση “αυτονόμησης” από την ΕΠΟ, ενώ κανείς δεν ξέρει τι άλλα θέματα θα προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας. Οπότε περιμένουμε…

Μοιράσου το: