Στο νέο κανάλι το Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Το νέο αθλητικό κανάλι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΕΡΤ Sports HD, κάνει πρεμιέρα στις 06:00 το πρωί αυτό το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου. Από το νέο κανάλι θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 11 του μήνα στις 7.00 το βράδυ ο αγώνας του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ μέσα από τις συχνότητες του νέου καναλιού, η ΕΡΤ φέρνει σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο, το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και για όλα τα αθλήματα. Η Super League, η Football League, τα παιχνίδια της Basket League, όλα τα Grand Prix της F1, το τένις, οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD, προσφέροντας μια πλήρη αθλητική ενημέρωση και ένα καθημερινό υπερθέαμα στους Έλληνες φιλάθλους.
Για τη λήψη της εκπομπής του καναλιού δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών, καθώς αυτό θα εκπέμπει αυτόματα από τις συχνότητες που κατέχει η ΕΡΤ HD.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ