Τα αποτελέσματα θα έρθουν

Στον «Libero 107,4 FM» της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης. Είπε:

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Αυτό που προγραμματίσαμε και περιμένουμε, γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις αν θα υλοποιήσεις τους στόχους σου, είναι να πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά και στην πορεία να δούμε τι παραπάνω είναι πιο εφικτό. Θέλουμε να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο, είναι ζητούμενο για εμάς. Εύκολα δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιούμε τον δύσκολο με την καλή έννοια κόσμο του Παναιτωλικού. Το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα αν η ομάδα παίζει καλά. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Στα διαρκείας πήγαν καλύτερα από πέρυσι, έχοντας και καλύτερες τιμές. Θα εξαρτηθεί και από την πορεία της ομάδας. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τις ομάδες, έχασε και τη διάθεση του ο κόσμος. Μέχρι σήμερα έτσι πως λειτουργούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο έδιωξε και ένα καλό κομμάτι του κόσμου».

Για τον προβληματισμό που δημιουργεί η αδράνεια των παραγόντων της λίγκας:«Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως ευχόμαστε να λειτουργούν οι ομάδες όπως εμείς. Τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε τους διαιτητές που μας παίζουν. Θυμάμαι πολλές αδικίες σε βάρος μας, δε θυμάμαι, ίσως ελάχιστες, καλές διαιτησίες. Υπάρχει ένα θέμα με τις μεγάλες ομάδες. Είναι ένα θέμα ότι χάσαμε τον καλό κόσμο από το γήπεδο και δυστυχώς δεν το καταλάβαμε και δε λειτουργούμε για το καλό του ποδοσφαίρου και κοιτάμε τα δικά μας συμφέροντα. Και ο μεγαλομέτοχος μας, ο κ. Κωστούλας, το έχει τονίσει πολλές φορές. Μία αλλαγή για όλους θα ευνοήσει όλες τις ομάδες και κυρίως τις μεγάλες ομάδας, ειδικά αν υπάρξει ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

Για τη χημεία με τον κ. Χάβο: «Είναι αλήθεια πως η συνεργασία με τον κ. Χάβο είναι από τις πολύ καλές μας. Όποιος έρχεται να συνεργαστεί με τον Παναιτωλικό προσπαθούμε να είμαστε πολύ καλοί. Μας ενδιαφέρουν οι σταθερές σχέσεις. Με τον κ. Χάβο ταιριάζουμε στη φιλοσοφία και αγωνιστικά ταιριάζει στην ομάδα μας και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να φέρει θετικά αποτελέσματα. Έχουμε την υπομονή και την επιμονή και ελπίζουμε να το καταφέρουμε, περιμένουμε σύντομα καλά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας».

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γίνεται δυσκολότερο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Είναι άσχημο που θα τον αντιμετωπίσουμε έτσι. Δεν είναι θετικό για εμάς ότι είναι άδειο το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που είναι, παρότι θα στερηθεί την τεράστια βοήθεια της Τούμπας. Ίσως για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε δύσκολη φάση να είναι καλύτερα που δε θα παίξει με κόσμο μπροστά του. Έχει ποιοτικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ και δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν αποδίδει. Νομίζω και για τον ΠΑΟΚ με υπομονή θα έρθουν καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να γίνει ένα ανταγωνιστικό και καλό πρωτάθλημα. Μακάρι και στη διαιτησία να πάνε τα πράγματα όπως ξεκίνησαν που φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τη μεταγραφή του Μόρα: «Διαπιστώνω ότι ο Βαγγέλης ο Μόρας εκ των υστέρων, αφού τον αποκτήσαμε, ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Θέλαμε έναν παίκτη-ηγέτη που θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει τους ταλαντούχους νέους που έχουμε. Ο Βαγγέλης δείχνει πως ό,τι περιμέναμε θα το δώσει με το παραπάνω και αγωνιστικά και σε επίπεδο προσωπικότητας».

Όσον αφορά τον Αμρ Ουάρντα: «Με στεναχωρούν όσα ακούγονται για τον Ουάρντα. Είναι καλό παιδί και καλός παίκτης. Είναι ένα νέο παιδί που ήρθε σε ένα περιβάλλον με διαφορετική κουλτούρα, το δικό μας. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί και να νιώσει καλά εδώ. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα στην εξωγηπεδική ζωή. Δεν πίνει και το ξέρετε κι εσείς αυτό. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο κοντά στον Ουάρντα από κάθε άλλο παίκτη.

Δεν περιμέναμε να γίνουν αυτά που μάθαμε στον ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει υπερβολή σε αυτά που έγιναν στον ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσει να κάνει τέτοια λάθη θα το πληρώσει κι είναι κρίμα γιατί είναι καλός ποδοσφαιριστής. Εμείς όσο ήταν στον Παναιτωλικό δεν είχαμε διαπιστώσει τα συγκεκριμένα προβλήματα που υπήρξαν στον ΠΑΟΚ, σας το λέω με ειλικρίνεια. Θα το μεταφέραμε στον ΠΑΟΚ αν είχαμε τέτοιες δυσκολίες, θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με όλες τις ομάδες, δε μας νοιάζει να πάρουμε μόνο τα λεφτά και να κάνουμε μία μεταγραφή και τέλος.

Είναι ένα παιδί που ήθελε να έχει ανθρώπους της δικιάς του κουλτούρας κοντά, ανθρώπους που να μιλούν τη γλώσσα του. Εμείς καταφέραμε να τον έχουμε από κοντά και να μην υπάρχουν προβλήματα, αλλά σας ξαναλέω αυτά που μάθαμε ότι φέρεται να έκανε στον ΠΑΟΚ δε μας είχαν απασχολήσει ποτέ παρά τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ