Τι κρατάει από τη Ρόδο

Η νίκη είναι το κυριότερο κέρδος του Παναιτωλικού στη Ρόδο. Μετά από εξίμισι μήνες βγήκε νικητής από επίσημο ματς, γεγονός που πρέπει να βελτιώσει την ψυχολογία του. Η έκταση του σκορ είναι ένα δεύτερο «συν», επειδή δείχνει ακόμα και σ’ αυτούς που δεν είδαν τον αγώνα, ότι ήταν άνετη η επικράτησή του.

Ας κρατήσουμε επίσης την σημαντική παράμετρο που λέγεται επαναληπτικός. Θα υποδεχτεί τον Ιάλυσο στις αρχές Δεκεμβρίου, ανάμεσα στους αγώνες πρωταθλήματος με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Το χθεσινό 0-4 του επιτρέπει να… μην ασχοληθεί με τη ρεβάνς και να παίξει με εφεδρείες.

Τι άλλα κέρδη είχε ο χθεσινός αγώνας; Ο Παναιτωλικός έβγαλε μια σοβαρότητα από το 1ο λεπτό έως τη λήξη. Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει και δεν προστέθηκε κούραση στην ομάδα. Κάποιοι παίκτες δήλωσαν παρόντες με την απόδοσή τους και έδειξαν στον Χάβο ότι όταν τους χρειαστεί μπορούν να ανταποκριθούν. Ο Τσιγγάρας ήταν ο πρώτος, ο Λιάβας παρότι δεν είχε πολύ δουλειά (παίζοντας στόπερ), αλλά και ο Παρράς, πήγαν πολύ καλά. Όπως και ο Ρομάν που στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, πρόλαβε να κάνει κάποιες πολύ καλές ενέργειες και τελικά να σκοράρει.

Έστω κι αν η διαφορά δυναμικότητας Παναιτωλικού – Ιάλυσου είναι πολύ μεγάλη, ας κρατήσουμε τα θετικά, ελπίζοντας βέβαια ότι θα αξιοποιηθούν για να βοηθήσουν να υλοποιηθεί ο κύριος στόχος: Η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ