Το μυαλό στη Λαμία

Η Λαμία είναι η επόμενη αντίπαλος του Παναιτωλικού, ο οποίος πλέον εστιάζει σ’ αυτό το ματς, για να προετοιμαστεί και να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη. Ο αγώνας προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, αλλά μένει η επικύρωση του προγράμματος στην απογευματινή συνεδρίαση της Super League.

Η προετοιμασία έχει απόντες. Πρώτα απ’ όλα ο Ματσόλα που ένιωσε ενόχληση στο δικέφαλο και αποχώρησε μετά το γκολ που πέτυχε στο Σαββατιάτικο φιλικό με την ΑΕ Μεσολογγίου, θα περιμένει το αποτέλεσμα της μαγνητικής που κάνει σήμερα. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για θλάση, οπότε δύσκολα θα προλάβει.

Τραυματίας με θλάση στον δικέφαλο είναι και ο Μεντίνα, γι’ αυτό δεν συμμετείχε στα δύο φιλικά. Ωστόσο η απουσία του νεαρού ακραίου αμυντικού προκαλεί λιγότερο πονοκέφαλο καθώς υπάρχουν λύσεις στη θέση του. Ο Λιάβας επίσης δεν αγωνίστηκε στα φιλικά λόγω ενόχλησης στον τένοντα και έχασε την ευκαιρία να παίξει ξανά με την Ελπίδων. Η περίπτωσή του δεν ανησυχεί και λογικά θα είναι διαθέσιμος.

Ο Μάκης Χάβος περιμένει να επιστρέψουν και οι δύο διεθνείς Κωνσταντόπουλος – Τσιγγάρας μετά τον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία, για να μπουν στην προετοιμασία.

Μοιράσου το: