Χωρίς Δευτέρες αλλά με εμβόλιμες

Συνεδριάζει σήμερα η Super League και μεταξύ των θεμάτων είναι το πρόγραμμα των αγώνων και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τη συμμετοχή (για πρώτη φορά) 14 ομάδων, αναμένονται αλλαγές.

Θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ορίζονται αγώνες τη Δευτέρα όπως τα τελευταία χρόνια, αφού δεν θα γίνονται 8 αλλά 7 αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική. Έτσι θα μοιράζονται σε Σάββατο – Κυριακή. Υπάρχει η σκέψη να έχουμε μόνο στην πρεμιέρα που ορίστηκε για 24-25 Αυγούστου, ένα παιχνίδι την Παρασκευή 23, ως εναρκτήριο της σεζόν.

Παρότι μειώθηκε ο αριθμός των ομάδων, θα αυξηθεί ο αριθμός των αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Με 26 την κανονική περίοδο και στη συνέχεια για τα Play-off που θα πάρουν μέρος όσες ομάδες τερματίσουν στις θέσεις 1-6 (10 αγωνιστικές σε 2 γύρους) και στα Play-out με τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-14 (7 αγωνιστικές σε ένα γύρο).

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει έγκαιρα λόγω Euro 2020, αναμένεται να υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στην κανονική περίοδο, ενδεχομένως και στα Play-off. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στην απογευματινή (ώρα 15.00) συνεδρίαση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ