Άσκες, Κλέσιο και τώρα… Λόπες

Ο Παναιτωλικός έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια πολύ καλή επαφή με την αγορά της Πορτογαλίας, απ’ όπου έχουν έρθει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Το πιθανότερο είναι να προστεθεί ένας ακόμα τις επόμενες μέρες, αν (όπως όλα δείχνουν) αποκτηθεί και ο Ντιέγκο Λόπες.

Η Μπενφίκα στην οποία ανήκει, έχει κάθε λόγο να εμπιστεύεται τον Παναιτωλικό, αφού οι παίκτες της που ήρθαν στους «κυανοκίτρινους» βρήκαν ευκαιρία να πάνε ένα σκαλί ψηλότερα. Πρώτος ήταν ο Άσκες, ο οποίος δεν έπεισε ποτέ τον Χάβο για την αξία του, αλλά η «μετοχή» του ανέβηκε ψηλά στη συνέχεια. Αποκορύφωμα ήταν η μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ, η οποία απέφερε στη Μπενφίκα (κρατούσε ποσοστό στα δικαιώματα του παίκτη) ένα σεβαστό ποσό. Χρήματα για την αποδέσμευση του Περουβιανού πήρε και ο Παναιτωλικός.

Ακολούθησε ο Κλέσιο που στο Αγρίνιο βρήκε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και ταυτόχρονα να γίνει βασικό μέλος της Εθνικής Μοζαμβίκης. Μάλιστα οι Πορτογάλοι ήδη έχουν γίνει δέκτες ενδιαφέροντος ομάδων για τον νεαρό επιθετικό.

Έτσι άνοιξαν εύκολα οι πόρτες όταν πρόσφατα ο Παναιτωλικός ζήτησε τον Λόπες. Η ανταπόκριση ήταν θετική και το νερό μπήκε στο αυλάκι…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ