Άστραψε και βρόντηξε!

Ποιος είδε τον Κωστούλα και δεν τον φοβήθηκε στο σημερινό συμβούλιο της Super League… Ενώ μιλούσε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, ζητώντας ξεκάθαρη διατύπωση των θέσεων της Λίγκας και κυρίως των “μικρών”, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Χρήστος Παναγόπουλος, τον ειρωνεύτηκε. Επακολούθησε πανδαιμόνιο και απειλήθηκε συμπλοκή. Ο Κωστούλας έδειχνε εξ’ αρχής “φορτωμένος” με τον Παναγόπουλο, ο οποίος -υποτίθεται- είχε πάρει πάνω του την υπόθεση ΕΡΤ και από τα εκατομμύρια που όλοι περίμεναν (τόσο καιρό), έφερε πρόταση- κοροϊδία 600 χιλιάδων από το κρατικό κανάλι. Που μεταφράζεται σε όφελος 37 χιλ. ευρώ ανά ομάδα!!!

Ο Κωστούλας ήταν αν όχι ο μόνος, απ’ τους ελάχιστους υποστηρικτές της θέσης”Δεν δεχόμαστε καμία μείωση. Υπάρχει σε ισχύ σύμβαση που πρέπει να σεβαστεί η Nova”. Αυτή που τελικά υιοθετήθηκε, αφού όλες οι προσπάθειες που έγιναν να μειωθεί η χασούρα με έσοδα από άλλες πηγές, απέβησαν άκαρπες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΙΤΟΡΜΕ ΚΑΛΆ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΗ ΛΕΌ ΦΌΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΝΑ ΒΆΨΟΥΝ ΤΣΆΜΠΑ ΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΊΧΟΥΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΈΣΩΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΡΏΠΗ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ