Ένας άλλος Παναιτωλικός

Με κριτήριο το χρόνο που έπαιξαν στο τελευταίο πρωτάθλημα, από την 11αδα των πρώτων αποχωρούν έξι παίκτες. Μάζουρεκ, Άργκους, Μαρινάκης, Κυριακίδης, Μανά, Τσοκάνης. Και μένουν πέντε: Ντίας (πρώτος σε συμμετοχή και MVP), Λουσέρο, Μιχάι, Μαλής, Μοράρ.

Υπάρχει και μια δεύτερη «φουρνιά» παικτών, με λιγότερη συμμετοχή αλλά με περισσότερο μέλλον. Αμαράλ, Γκούγκα, Μπαΐροβιτς, που ήρθαν τον Γενάρη και ήταν δύσκολο να μπουν στην 11αδα με τον περισσότερο χρόνο σε αγώνες και ο πορτιέρο Γιαννακόπουλος. Και βέβαια, οι μικροί Λιάβας (19 αγώνες), Τσιγγάρας (15 αγώνες), που έδειξαν ότι μπορούν, όπως και ο Ντουάρτε τον οποίο γνωρίσαμε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά αυτοί οι δώδεκα απέμειναν. Από τους υπόλοιπους του ρόστερ, Καμαρά, Ηλ. Γιαννιώτης, Νταλακούρας, είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, ενώ Παρράς, Μπελεβώνης έχουν 51 και 18 λεπτά παρουσίας και καθόλου οι Δ. Γιαννιώτης – Θεοδωρόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιτωλικός πρέπει να βρει το επόμενο διάστημα άλλη μια ομάδα! Και από τις δύο που θα έχει (των «παλιών» και των μεταγραφών) να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που τον Αύγουστο θα ριχτεί στη μάχη της Super League 1. Ριζικά αλλαγμένο από πέρσι και με νέο τεχνικό επιτελείο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ