Έτσι έκαψα το χέρι

Ο Κρίστοφερ Κνετ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τον περίφημο, πια, τραυματισμό στο ψήσιμο της μπριζόλας, περιγράφοντας πως έχυσε το καυτό λάδι απ΄ το τηγάνι στο χέρι του εξ αιτίας του… σκύλου του.

Ο τραυματισμός του Κρίστοφερ Κνετ στο ψήσιμο της μπριζόλας απέκτησε τη θέση που του αρμόζει στα διαχρονικά αφιερώματα με τους πιο παράξενους τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο κι αναπόφευκτα έγινε viral σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Τι έχει, όμως, να πει ο ίδιος για το «θεότρελο» και σπάνιο συμβάν που του στέρησε τη συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό;

Μιλώντας στην «Kronen Zeitung», ο Αυστριακός κίπερ του Παναιτωλικού περιέγραψε το… χρονικό του εγκαύματος κι αποκάλυψε ότι η αιτία ουσιαστικά ήταν ο… σκύλος του, στη θέα του οποίου τρόμαξε και έριξε το λάδι από το τηγάνι στο χέρι του!

«Τρόμαξα υπερβολικά γιατί είδα ξαφνικά πίσω μου τον σκύλο μου. Κι αμέσως έριξα το καυτό λάδι από το τηγάνι στο αριστερό χέρι μου. Μαγειρεύω καλά, αλλά μετά από αυτό μου κόπηκε η όρεξη. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα παίξω στο ματς της Κυριακής (ΑΕΛ-Παναιτωλικός, 28/2, 17:15). Οι αλοιφές έχουν γίνει οι καλύτεροί μου φίλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ