Αγώνες 15 Ιουνίου; Θα δούμε…

Οι προχθεσινές ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν γενικές και αόριστες. Απουσίαζε ένα στοιχειώδες χρονοδιάγραμμα και έκανε αναφορά σε προπονήσεις ανά γκρουπ από την Τρίτη και μόνο για τη Super League 1. Τίποτα άλλο. Ούτε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ούτε πότε θα αρχίσουν κανονικές προπονήσεις.

Ουσιαστικά άφησε ανοικτά ενδεχόμενα, αλλά επέστρεψε το μπαλάκι στη Λίγκα, η οποία μία μέρα πριν αποφάσισε να… δοκιμάσει την επανέναρξη των αγώνων. Επίσης χωρίς ένα στοιχειώδες χρονοδιάγραμμα.

Οι εκτιμήσεις που έγιναν και βασίζονται στην απλή λογική και σε χρονικούς υπολογισμούς είναι ότι αν δεν αρχίσουν έως τα μέσα Ιουνίου τα Play-off και τα Play-out, δεν θα γίνουν ποτέ!

Όμως, ακόμα και σ’ αυτόν τον γενικό και αόριστο χρονικό ορίζοντα, ο υφυπουργός Αθλητισμού με δηλώσεις του σήμερα στην ΕΡΤ είπε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας στις 15 Ιουνίου, όπως επιθυμούν οι ομάδες. Έχουμε δρόμο ακόμα, είναι μία πιλοτική φάση που πάμε βήμα-βήμα, δειλά-δειλά».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ