Αδιάφορος με 6 ντέρμπι!!!

Με τους 27 βαθμούς που έχει ήδη στο σακούλι του ο Παναιτωλικός είναι από τις πιο αδιάφορες ομάδες της Super League. Ούτε απειλείται με υποβιβασμό, ούτε μπορεί να διεκδικήσει… Ευρώπη. Το μόνο που θέλει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος είναι μια καλή πορεία και μια καλύτερη βαθμολογική θέση απ’ την 11η που κατέχει σήμερα. Μπορεί να προσπεράσει την Κέρκυρα (29), πολύ δύσκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα (33) και με θαύμα τον Ατρόμητο (35).

Παρόλα αυτά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της σεζόν ο Παναιτωλικός δίνει έξι ντέρμπι! Οι αντίπαλοί του θέλουν βαθμούς και έχουν ισχυρότατο κίνητρο για την επικράτηση. Η αρχή γίνεται το Σάββατο στη Λάρισα, όπου η ΑΕΛ (21 β.) κάνει λόγο για «τελικό», αφού είναι 5 πόντους μπροστά από τον Ηρακλή που υποβιβάζεται.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Αστέρα στο Αγρίνιο στις 2 Απριλίου. Η ομάδα της Τρίπολης με την ισοπαλία που πήρε χθες στη Λιβαδειά έχει 21 β. και ισοβαθμεί με την ΑΕΛ. Την Τετάρτη 5 Απριλίου ο Παναιτωλικός αγωνίζεται στην Ξάνθη, που είναι απ’ τις ομάδες που διεκδικούν θέση στα Play-off. Την Κυριακή 9 Απριλίου υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Βέροια η οποία ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί. Μετά το Πάσχα (23 Απριλίου) πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Και στο φινάλε του πρωταθλήματος (30 Απριλίου) υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ