Αλλαγές σε πρόσωπα και σε διάθεση

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Όταν όμως χάνει, οι αλλαγές είναι δεδομένες. Στο Αλκαζάρ ο Δέλλας εμπιστεύτηκε τους έντεκα που ξεκίνησε με Παναθηναϊκό, αλλά τόσο η εικόνα όσο και το αποτέλεσμα δεν ήταν ίδιο. Η ευκαιρία να αφήσει πίσω του ΟΦΗ και Λαμία χάθηκε σ’ αυτή τη φάση και οι Θεσσαλοί «αναστήθηκαν».

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και για τους κυανοκίτρινους υπάρχει μπροστά ο αγώνας με τον Βόλο. Ο τελευταίος στο Αγρίνιο πριν τα Play-out. Και είναι περιττό να πούμε τι θέλει την Κυριακή…

Προφανώς χρειάζεται αλλαγή και σε πρόσωπα και σε νοοτροπία και σε διάθεση η ομάδα. Με το κομμάτι της δημιουργίας να παραμένει μόνιμο ζητούμενο, ο Παναιτωλικός δουλεύει για να αντιμετωπίσει ένα αντίπαλο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει αμυντικά θεματάκια, αλλά στις άλλες γραμμές βγάζει ποιότητα.

Ο Βόλος έπαιξε «στα κόκκινα» με Ολυμπιακό τη Δευτέρα και προφανώς το ίδιο θα κάνει στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου έχει ελπίδες πρόκρισης μετά το 4-2 στο ΟΑΚΑ. Τρεις μέρες μετά στο Αγρίνιο θα είναι «φορτωμένος». Κάτι που ο Παναιτωλικός οφείλει να εκμεταλλευτεί.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ