Αλλαγές στο ρόστερ

Ο Αριγίμπι έρχεται, ο Αχμέντ κρίνεται, ο Μπελεβώνης δόθηκε δανεικός. Έχοντας μπει στην έξτρα μεταγραφική περίοδο ο Παναιτωλικός αλλάζει το ρόστερ του, το οποίο τις επόμενες μέρες θα πάρει την τελική του μορφή.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Γκρέγκορι Αριγίμπι αναμένεται αύριο στο Αγρίνιο και από την Τετάρτη μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα. Λογικά θα τον δούμε στο φιλικό της Παρασκευής με το Αιγάλεω. Όπως και την προηγούμενη μεταγραφή, τον Σιέστεντ, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και είναι κοντά στην πρώτη επίσημη εμφάνιση.

Ο Αιγύπτιος Αχμέντ που έκανε ντεμπούτο στο φιλικό με τον Τηλυκράτη συνεχίζει από τότε να προπονείται με την ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα ο Παναιτωλικός θα αποφασίσει αν θα του δώσει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Υπάρχουν όμως και αποχωρήσεις, καθώς σήμερα ο Στάθης Μπελεβώνης παραχωρήθηκε στον Τηλυκράτη, όπου θα συναντήσει και άλλους πρώην συμπαίκτες του, που προέρχονται από την Κ19 του Παναιτωλικού (Καλαντζής, Ντόβας, Τσιαντής, Αλομπισάτ, Θώδης, Μπινιάρος).

Είναι ο τρίτος δανεισμός επαγγελματία παίκτη του Παναιτωλικού αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχουν δοθεί στην ΑΕ Καραϊσκάκης ο Δημήτρης Γιαννιώτης και ο Δημήτρης Νταλακούρας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ