Αναβάλλεται και του Παναιτωλικού;

Η υπόνοια ότι η Super League κωλυσιεργεί στον ορισμό του αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε πλέον βεβαιότητα. Αφού δεν ορίστηκε ως τώρα αποκλείεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε ενισχύονται οι υπόνοιες για “μαγειρέματα” που βολεύουν τις ομάδες, αλλά αλλοιώνουν ξεκάθαρα τη διαδικασία των Play-out.

Το μόνο επιχείρημα που μπορεί να επικαλεστεί η διοργανώτρια είναι ότι ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, την αναγκάζουν να πάει ακόμα πιο πίσω τον αγώνα. Αν αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου η αναμέτρηση Ξάνθη – Ατρόμητος, τότε οφείλει μέσα στην εβδομάδα να αναβάλει και τον αγώνα της Κυριακής 21 Ιουνίου Ξάνθη – Παναιτωλικός!

Γιατί, είναι αδύνατον στις τρεις μέρες που μεσολαβούν να εκλείψουν οι σοβαροί λόγοι δημόσιας υγείας. Άλλωστε ανέβαλε τον πρώτο αγώνα όταν η περιοχή παρουσίαζε συγκεκριμένο αριθμό κρουσμάτων. Από τότε ο αριθμός αυξήθηκε κατακόρυφα και η Πολιτεία επέβαλε τοπικούς περιορισμούς και απαγορεύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ