Αναστασίου: «Έχουμε δυνατότητες, είναι θέμα νοοτροπίας και εμπιστοσύνης» (vid)

«Σφίγγα» για τα μεταγραφικά, αλλά πεπεισμένος πως ο Παναιτωλικός έχει πολλές δυνατότητες έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ατρόμητο και τη νίκη (2-1) των «κυανοκίτρινων».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τη δικαίωση του Καρέλη και για το αν ο Παναιτωλικός θα αποκτήσει τον Γενάρη φορ:
«Θα προτιμούσα να μη μιλήσω για μεταγραφικά θέματα τώρα».

-Για το πόσο αλλάζει τα δεδομένα η νίκη επί του Ατρομήτου:
«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Για εμάς ήταν σημαντική νίκη απέναντι σε έναν διεκδικητή της παραμονής. Θα μπορούσαμε καλύτερα στη βαθμολογία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας αρκετές φορές. Κερδίσαμε δύο φορές τον Ατρόμητο, είναι επίτευγμα αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας. Έχουμε δυνατότητες αλλά πληρώνουμε τα κενά διαστήματα. Είναι θέμα νοοτροπίας και εμπιστοσύνης στον εαυτό μας».

-Για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η διαφορετική τακτική προσέγγιση:
«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Οι παίκτες από τον πάγκο αυτή τη δουλειά έχουν, να βοηθούν την ομάδα. Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Μας λείπει η σταθερότητα στην απόδοσή μας. Υπάρχουν παίκτες κυρίως μεσοεπιθετικά που είναι σταθεροί τη μία, λιγότερο την άλλη. Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε καλά. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να μην εξαίρουμε την προσπάθεια από την πρώτη μέρα. Είχαμε τραυματισμούς, συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό. Πίστη, προσπάθεια, λίγο τύχη και θα πάμε καλύτερα».

-Για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί:
«Είναι παιχνίδι στην έδρα μας. Σε κάθε θεσμό που συμμετέχουμε, αν δεν έχουμε το βάθος αυτή τη στιγμή, θέλουμε να προχωρήσουμε».

-Για το αν του δίνει κίνητρο η εμπιστοσύνη του κόσμου:
«Όλοι παλεύουμε για το καλύτερο. Τα παιδιά προσπαθούν. Είναι αλληλένδετα. Ο κόσμος τους πιστεύει. Με θετική διάθεση και λίγο τύχη μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα.

-Για το αν οι μεταγραφικές κινήσεις γίνουν άμεσα και αν θα αλλάξουν την ομάδα :
«Προέχει το ματς της Τετάρτης, οι διοικούντες τρέχουν τα μεταγραφικά. Η προσοχή μου είναι στο ματς αυτό. Ότι αφορά τα μεταγραφικά θα το μάθετε από την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ