Αναστασίου: «Να έχουμε καλύτερα ‘τελειώματα’»

«Μαχαιριά» στις καθυστερήσεις δέχθηκε σήμερα (14/12) ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα, σε ένα ματς όπου απώλεσε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου ρωτήθηκε στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης αν δεν υπάρχει «βάθος» στο ρόστερ και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα. «Δεν είναι ποδοσφαιρική ερώτηση, ούτε η κατάλληλη στιγμή για τέτοια απάντηση. Το σημαντικό είναι να μη στοχοποιούμε παίκτες. Αυτό είναι το ρόστερ. Αυτούς έχουμε και προσπαθούμε με τον καθέναν και με όλους να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχουν γίνει συζητήσεις. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Να μη στοχοποιούμε παίκτες. Πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες. Η ομάδα έχει στόχο, πλάνο. Για δεύτερη φορά στο 92′ τρώμε γκολ. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε δυνατότητες. Η προσοχή στο ματς του Σαββάτου», απάντησε αρχικά.

Και μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. «Αν ήταν ένας παίκτης συγκεκριμένα θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα. Πολλοί παίκτες έχασαν γκολ. Άλλοι που πέρυσι δεν μπορούσαν έχουν φέτος σημειώσει αρκετά. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε σήμερα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, με κλασσικές ευκαιρίες. Αντί να πάρουμε τρεις πόντους δεν πήραμε ούτε ένα. Αυτό μένει».

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό είπε πως «δεν σκοράραμε. Αν το κάναμε θα είχε άλλη εικόνα το ματς. Τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες δεν τις τελειώσαμε και η μπάλα μας τιμώρησε. Αντί για έξι βαθμούς πήραμε έναν στα τελευταία δύο ματς. Είναι πραγματικότητα. Πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα, περισσότερη αποφασιστικότητα και ηρεμία για να σημειώσουμε το γκολ. Ηρεμία. Από το άγχος και την πίεση τα παιδιά παίρνουν λάθος αποφάσεις. Αποφασιστικότητα στην άμυνα. Το παιχνίδι λήγει όταν σφυρίζει ο διαιτητής. Αυτοί είμαστε, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γίνουμε καλύτεροι».

Για την κατάσταση των Μόρσεϊ, Κορνέλιους που έγιναν αναγκαστική αλλαγή υπογράμμισε ότι «ο Μόρσει έχει ενόχληση στο δικέφαλο. Τράβηγμα ή θλάση. Ο Κορνέλιους χτύπησε στο κεφάλι. Δεν είχε αίσθηση και δεν μας έπαιρνε να ρισκάρουμε, είναι ευαίσθητο σημείο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ