Ανοίγει μετά από 18 μήνες!

23 Φεβρουαρίου 2020 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να τον κερδίσει για να πάει με πλεονέκτημα στα Play-out, όπου θα είναι ο βασικός του αντίπαλος στη μάχη της παραμονής. Με γκολ του Φάρλεϊ Ρόσα στο 53’ παίρνει το πολύτιμο τρίποντο.

2.437 εισιτήρια κόπηκαν τότε (φώτο της μικρής κερκίδας). Οι κάτοχοί τους ήταν οι τελευταίοι που είδαν αγώνα στο «κλουβί»!!! Δεκαοχτώ μήνες και κάτι από τότε θα ξαναμπούν φίλαθλοι με εισιτήρια (διαρκείας ή απλά) στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα. Στην πρόβα ενόψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο.

Εκεί όπου στο τέλος Μαΐου ο Παναιτωλικός στο μπαράζ με την Ξάνθη βίωσε δραματικές στιγμές έως το σφύριγμα της λήξης και χάρις το γκολ του Βέργου έμεινε ζωντανός.

Άλλαξαν πολλά σ’ αυτό το τρίμηνο. Τα περισσότερα πρόσωπα είναι διαφορετικά. Προπονητές και παίκτες, πολλοί εκ των οποίων θα πατήσουν πρώτη φορά το χορτάρι του γηπέδου.

Γιατί, άλλαξε κι αυτό. Ξηλώθηκε, έγιναν έργα, είναι πάλι έτοιμο.

Στο αποψινό φιλικό με τη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού (6.00μ.μ.), ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει να δείχνει αυτό που είδαμε στα προηγούμενα. Ότι άλλαξε κι αυτός επίπεδο. Ότι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα.

Το τελευταίο τεστ, λοιπόν, αυτή τη φορά με κόσμο στην κερκίδα. Ακριβώς μια βδομάδα πριν ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος σ’ αυτό το γήπεδο. Με το Παναιτωλικός – Αστέρας να είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ