Αν ενσωματωθούν πλήρως και αυτοί…

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον φετινό Παναιτωλικό και αφήνει ακόμη περισσότερα σημάδια αισιοδοξίας μετά και τη νίκη στο Περιστέρι, είναι ότι ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί πλήρως τα καλοκαιρινά αποκτήματα της ομάδας. Άρα υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση. Είναι χαρακτηριστικό πως από τους επτά συνολικά «νέους», μόνο οι δύο έχουν αγωνιστεί βασικοί και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ατρόμητο, ενώ τρεις ακόμη δεν τους έχουμε δει εν δράση.

Οι Τσοκάνης και Τομανέ ξεκίνησαν τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στο Περιστέρι. Αμφότεροι έπαιξαν στην Τούμπα σε όλο το ματς, ενώ στο Περιστέρι ο πρώτος έγινε αλλαγή στο 89′ και ο δεύτερος στο 81′. Ο τρίτος «νέος» που έχει πάρει φανέλα βασικού είναι ο Ροντρίγκες, που ντεμπουτάρισε με γκολ στο Περιστέρι, ενώ με τον ΠΑΟΚ ήταν στον πάγκο.

Ο Λεντέσμα μπορεί να έχει παίξει και στα δύο παιχνίδια, αλλά μόνο για ένα ημίχρονο στην Θεσσαλονίκη και στις καθυστερήσεις με τον Ατρόμητο, ενώ ακόμη δεν έχουν παίξει οι Ρότσα, Ρόσα και Καμαβουάκα. Ο Πορτογάλος μπακ ήταν στον πάγκο και στα δύο παιχνίδια, ενώ ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Τογκολέζος αμυντικός μέσος αντίστοιχα, σε αμφότερα έμειναν εκτός 18αδας. Ο τελευταίος γιατί ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, αφού ήρθε πριν από περίπου 10 ημέρες στην Ελλάδα.

Έτσι με πλήρη ενσωμάτωση των καλοκαιρινών αποκτημάτων κάτω του 50% – ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Λεντέσμα, Καμαβουάκα – τα «καναρίνια» έχουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν πως θα γίνουν ακόμη καλύτερα στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ