Αποδυναμωμένος στη Ριζούπολη

Με 22 παίκτες ταξιδεύει η αποστολή του Παναιτωλικού στην Αθήνα, όπου αύριο δίνει στη Ριζούπολη (ώρα 19.00) τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα: Κνετ, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά, Γιάκολις.

Οι απόντες είναι οχτώ! Αριγίμπι – Μεντίνα είναι τιμωρημένοι και προστέθηκαν στη λίστα, στην οποία ήταν άλλοι έξι από το προηγούμενο ματς. Δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις ο Τσότσαλιτς και ο Μπαρμπόσα, ενώ ανέτοιμοι κρίνονται οι Καρασαλίδης – Μανθάτης, παρότι συμμετέχουν στις προπονήσεις. Για τους Τζανακάκη – Λιάβα έχει τελειώσει η σεζόν μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν.

Με τόσες απουσίες γίνεται κατανοητό ότι ο Δέλλας έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα στη συγκρότηση της ενδεκάδας, αφού έχει μείνει χωρίς κλασσικό δεξί μπακ, ενώ έχουν περιοριστεί και οι επιλογές στα άκρα της επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναιτωλικός είναι αναγκασμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» που από την πλευρά της αναζητά τη νίκη για να ξεκινήσει τα Play-out με «καθαρή» διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ