Από την αγγαρεία στην 5αρα

Σ’ ένα ημίχρονο έδειχνε να κάνει αγγαρεία, στο άλλο σοβαρεύτηκε και νίκησε. Μετά το 4-0 στη Ρόδο ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Ιάλυσο με 5-1 και στο Αγρίνιο, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου.

Στο πρώτο μισό οι κυανοκίτρινοι ήταν κακοί. Χωρίς κυκλοφορία μπάλας, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Χάβος έκανε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα κι αν μπορούσε θα έκανε πολύ περισσότερες. Έστω κι έτσι τα πράγματα άλλαξαν και σε 27 λεπτά πέτυχε πέντε γκολ και δέχτηκε ένα.

Στο 58’ από σέντρα του Παρρά και γύρισμα του Νουάρτε, ο Μπαΐροβιτς άνοιξε το σκορ. Στο 60’ ήρθε η σειρά του Μιμίτο να δεχτεί την μπαλιά του Ντίας και να πετύχει το 2-0. Στο 64’ μετά από σέντρα του Παρρά ο Μπαΐροβιτς δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της και ο Τσελάι προ του Ντουάρτε που καραδοκούσε, με αυτογκόλ έκανε το 3-0. Ο Ντίας κέρδισε πέναλτι από τον Αυγενικού και ο Μπαΐροβιτς σκόραρε ξανά στο 73’. Τρία λεπτά αργότερα από λάθος του Γιοβάνοβιτς ο Πεταυράκης μείωσε, με τον Κροάτη αμυντικό να… επανορθώνει σκοράροντας στο 84’ μετά από μπαλιά του Ταχάρ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης (62’ Σανιά), Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Παρράς, Ντάλσιο, Σιέστεντ (46’ Ταχάρ), Ντουάρτε, Μιμίτο, Ρομάν (46’ Ντίας), Μπαΐροβιτς.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος Αγγ. (46’ Ανδρούτσος), Τερζίου, Χειμωνέττος Κ., Χατζηδίμπας, Μαραγκουδάκης, Σερζίνιο (50’ Πεταυράκης), Νατσιόπουλος, Αυγενικού, Τζελάι, Πετράκης (65’ Φράγκος), Γιώργου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ