Αυτοί χρωστάνε στον Δέλλα

Εκείνο που αναμφισβήτητα πήρε ο Παναιτωλικός από την πρώτη θητεία του Δέλλα στο Αγρίνιο ήταν η αξιοποίηση των «δικών του παιδιών». Από τα Τμήματα Υποδομής βρέθηκαν στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας και για πρώτη φορά έπαιξαν ταυτόχρονα εκείνο το διάστημα στη Super League. Παιδιά που έχει και τώρα στη διάθεσή του και μάλιστα ποδοσφαιρικά ποιο ώριμα.

Ο Μαλής είχε παίξει ελάχιστα λεπτά ως αλλαγή σε αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον ερχομό του Δέλλα πήρε 19 συμμετοχές σε μια σεζόν έχοντας έως τώρα 36 στο πρωτάθλημα.

Ο Λιάβας έκανε ντεμπούτο στον πρώτο αγώνα της σεζόν 2018-2019 με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο και έπαιξε ως το τέλος σε 19. Συνολικά το κοντέρ έγραψε έως σήμερα 46 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία και είναι βασικός σε όλα τα φετινά παιχνίδια.

Επί Δέλλα χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά ο Τσιγγάρας που συμπλήρωσε κι αυτός 46 συμμετοχές.

Λίγο πριν την αποχώρησή του χρησιμοποίησε τον Ντουάρτε που την περίοδο 2018-2019 αγωνίζονταν στην Κ19 και έγινε επαγγελματίας την άνοιξη. Έπαιξε στα 4 τελευταία ματς και ήδη έχει 31 συμμετοχές με την ομάδα.

Επί Δέλλα χρησιμοποιήθηκαν και άλλοι παίκτες που προέρχονταν από την Ακαδημία. Άλλοι είχαν κάνει ντεμπούτο πριν, άλλοι πήραν την ευκαιρία από τον «Κολοσσό». Ο Μιχάι που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ. Αλλά και οι Βασιλούδης, Βακράκος, Στ. Μπελεβώνης, Παρράς, Γιαννιώτης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ