Αυτό το αριστερό πόδι «φαρμάκι» του Μπαρμπόσα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού αποθεραπεύτηκε και σε «σκάρτα» 25 αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει μέχρι στιγμής στη σεζόν «πρόλαβε» και «έφτιαξε» 2 κλασικές «κυανοκίτρινες» ευκαιρίες, όπου η 1 έγινε γκολ.

Ακόμη έναν βαθμό στο ενεργητικό του προσέθεσε χθες (26/9) ο Παναιτωλικός, καθώς απέσπασε 2-2 στη Λαμία σε ένα ματς που απώλεσε περισσότερες ευκαιρίες αλλά μόλις στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βαρόνε ύστερα από ασίστ του Μπαρμπόσα και πλέον στην «εξίσωση» των «κυανοκίτρινων» μπαίνει, όλο και περισσότερο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ο 34χρονος ταλαιπωρήθηκε στις αρχές της σεζόν από ένα πρόβλημα τραυματισμού και ήταν εκτός αποστολής στην πρεμιέρα με τον Αστέρα. Στο Περιστέρι βρίσκονταν στον πάγκο ώστε να παίξει εάν χρειαστεί κάτι που τελικά δεν συνέβη για τα «καναρίνια» και μόλις κόντρα στον ΠΑΟΚ τον είδαμε για πρώτη φορά στη χρονιά, όταν και πέρασε ως αλλαγή.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μάλιστα ακόμη δεν δείχνει 100% έτοιμος και για αυτό επίσης χθες μπήκε στο ματς λίγο πριν το φινάλε και μαζί με την αναμέτρηση κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετρά 2 ολιγόλεπτες εμφανίσεις, ερχόμενος τότε από τον πάγκο στο 81′ και στο ΔΑΚ στο 87′. Αθροιστικά λοιπόν μαζί με τις καθυστερήσεις έχει παίξει περίπου 25 λεπτά, όμως και πάλι… πρόλαβε να… καταθέσει την κλάση του.

Ο 34χρονος ξέρει μπάλα όσο λίγοι και δεν είναι τυχαίο πως έστω και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα «έφτιαξε» 2 κλασικές ευκαιρίες για τα «καναρίνια», εκ των οποίων η 1 κατέληξε γκολ.

Στη Λαμία η εκτέλεση φάουλ του στο 90’+1′ ήταν πανέξυπνη και ο Ιταλός χαφ που σκόραρε εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του συμπαίκτη του, ενώ με τον ΠΑΟΚ έβγαλε στο 88′ τον Καρέλη «φάτσα» με το γκολ, αλλά ο Πασχαλάκης του είπε «όχι».

Το αριστερό του πόδι είναι… φαρμάκι.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ