Αύγουστος χωρίς μπάλα

Το ενδεχόμενο να έχουμε το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα στη Super League έχει μηδενιστεί. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν θα έχουμε αγώνες μέσα στον Αύγουστο.

Οι ομάδες είναι μοιρασμένες 7-7 υπέρ της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών. Για να ληφθεί απόφαση στη σημερινή ΓΣ και να υπογραφεί το καταστατικό απαιτούνται 11 ψήφοι. Που δεν υπάρχουν…

Στην επαναληπτική ΓΣ την ερχόμενη Πέμπτη απαιτούνται 8 για απόφαση. Αλλά το μέτωπο των «άστεγων» παραμένει ισχυρό και αρραγές, οπότε πάλι τα ίδια θα έχουμε. Ακόμα κι αν αλλάξουν οι συσχετισμοί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια να οριστούν αγώνες στις 21 και 22 του μήνα, όπως προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός.

Η Λίγκα όρισε μία ακόμα Συνέλευση την επόμενη Δευτέρα με θέματα:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.

2. “Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999”.

Ουσιαστικά προετοιμάζει το έδαφος για τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν. Με στόχο να μην χαθεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο 28, 29 Αυγούστου. Αμέσως μετά υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Ίσως, λοιπόν, με όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, η πρεμιέρα να πάει για 11, 12 Σεπτεμβρίου…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ