Βαρόνε: «Η ομάδα είναι άτυχη, δεν μου λείπει τίποτα στον Παναιτωλικό»

Στο Αγρίνιο βρίσκεται σήμερα ο Ιβάν Βαρόνε και ο Ιταλός χαφ βρίσκεται κοντά στην ομάδα, στο κρίσιμο παιχνίδι της με τον Ατρόμητο που ακολουθεί. «Η αποθεραπεία μου πάει καλά. Η ομάδα είναι άτυχη. Στα τελευταία ματς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Τα παιδιά το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα βγούμε από αυτή τη κατάσταση. Θέλουμε να φτάσουμε γρήγορα στον στόχο της παραμονής και μετά σύντομα να επιστρέψω και εγώ», είπε στην Cosmote TV.

Ο 29χρονος χαφ μίλησε και στα ΜΜΕ της πατρίδας του για τα «καναρίνια». «Εμείς οι Ιταλοί πάντα υποτιμούμε τα άλλα πρωταθλήματα, πιστεύουμε ότι το δικό μας είναι καλύτερο από όλα. Ήμουν ένας από αυτούς. Τώρα όμως παίζω στην Ελλάδα, έναν κόσμο διαφορετικό αλλά φανταστικό. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Όλα ήταν μια χαρά και ξαφνικά βγήκα νοκ-άουτ. Τι σοκ. Αλλά δεν τα παρατάω, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω από το μηδέν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Ήμασταν άτυχοι γιατί την ίδια στιγμή εγώ και ο πιο δυνατός παίκτης της ομάδας, ο αρχηγός Χόρχε Ντίαζ τραυματιστήκαμε. Τώρα είμαστε λίγο πιο κάτω στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Είμαστε δυνατοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ σοβαρός σύλλογος, λέει ότι με πλήρωσαν 100 χιλιάδες ευρώ αλλά κατά τη γνώμη μου μετρούν πολλά περισσότερα. Έκαναν μια σημαντική προσπάθεια για μένα και δεν μου λείπει τίποτα. Το αθλητικό κέντρο είναι όμορφο, έχω δει λίγα σαν αυτό στην Ιταλία. Κανείς δεν ήθελε να επένδυσε σε μένα το καλοκαίρι, τον Ιανουάριο μπορούσαν να με πάρουν ελεύθερο. Πολλοί με ήθελαν, κανείς δεν ήθελε να ξοδέψει. Ο Παναιτωλικός από την άλλη με ήθελε πολύ».

Κλείνοντας… αποκάλυψε πως ως Ναπολιτάνος γαρ θα ονομάσει Ντιέγκο το αγοράκι που περιμένουν σύντομα αυτός και η σύζυγός του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ