Γιατί δεν έβαλε και Σιδηρόπουλο;

Και μόνο από στατιστικής άποψης να το δεις, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πώς γίνεται να ορίζεται κάποιος πρώτος διαιτητής δύο φορές και στις δύο στο ίδιο γήπεδο;

Ο Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής μπήκε το καλοκαίρι στους πίνακες και έως τώρα πήρε δύο ορισμούς. Την 1η αγωνιστική στο Παναιτωλικός – Αστέρας. Την 5η αγωνιστική στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ!

Πάμε τώρα στο άλλο περίεργο της υπόθεσης. Πώς γίνεται στο 3ο εντός έδρας παιχνίδι μιας ομάδας, πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνουν οι διαιτητές των δύο πρώτων; Ο Τσακαλίδης που αναφέραμε ήδη και ο Κουμπαράκης (ως VAR αύριο) που στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ έκανε όργια.

Και οι δύο προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις. Βγήκε έντονη δυσαρέσκεια από πλευράς Παναιτωλικού, αλλά (πέραν αυτής) υπήρξε καθολική παραδοχή (ΜΜΕ και κριτικών) ότι απέτυχαν. Ο Κλάτενμπεργκ δεν τους βάζει σε κάποιο άλλο ματς, αλλά τους στέλνει ξανά στο Αγρίνιο. Όπου είναι δεδομένη η δυσαρέσκεια που έχουν δημιουργήσει με την προηγούμενη παρουσία τους.

Ο Άγγλος ή ζει στον κόσμο του ή θέλει να προκαλέσει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το κάνει με τέτοιο τρόπο που είναι σαν να λέει «πείτε και ευχαριστώ που δεν έβαλα και 4ο τον Σιδηρόπουλο»…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ