Δέλλας: «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Παναιτωλικό»

Ο Τραϊανός Δέλλας αποχώρησε το καλοκαίρι από τον πάγκο του Παναιτωλικού, λίγες μόνο ημέρες μετά το δεύτερο μπαράζ με την Ξάνθη. Ο «Κολοσσός» μίλησε στους «betarades» και για τα όσα έζησε στην ομάδα και την πόλη και είπε τα καλύτερα. «Όταν πήγα στο Αγρίνιο νόμιζα ότι ήμουνα στο Μάντσεστερ. Ξεκινούσε βροχή και δε σταματούσε με τίποτα. Προγραμμάτιζα προπόνηση 10 το πρωί, 10 παρά πέντε έπιανε μπόρα. Προγραμμάτιζα 10μισή, 10 και 25 πάλι μπόρα. Ήταν απίστευτο», σχολίασε για το Αγρίνιο.

Και συνέχισε. «Οι ομάδες με τις οποίες δούλεψα από την αρχή της σεζόν, μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός, έδειξαν καλά αγωνιστικά στοιχεία. Στοιχεία που ταιριάζουν με την προπονητική μου φιλοσοφία. Δε θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο στη δεύτερη παρουσία του στο Αγρίνιο, όταν πήγα με μοναδικό σκοπό να σωθεί η κατηγορία. Από τη διοίκηση θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να συνεχίσουμε μαζί. Στο Αγρίνιο πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές πέρυσι, προσπαθώντας να βρω λύσεις σε πολύ μεγάλα προβλήματα. Έστω και στο 90’ τις βρήκαμε. Ο στόχος της παραμονής, εν τέλει, επετεύχθη. Ήταν σημαντικό για μια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό, που το 50-60% του μπάτζετ προέρχεται από τα τηλεοπτικά έσοδα και το στοίχημα. Φαντάζεστε, λοιπόν, να ήταν στη Β’ Εθνική…».

Μετά είπε πως «όπως και να έχει, μόνο καλά έχω να πω για τον Παναιτωλικό. Είναι μια από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που δίνουν στον προπονητή τα εφόδια και τις συνθήκες να δουλέψει όπως επιθυμεί. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τους ανθρώπους και την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ