Δίνει σε όλους, δεν παίρνει από κανέναν

Είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, με την οποία θα κλείσει ένας κύκλος. Και δεν αναφερόμαστε στον κύκλο της καριέρας του στο Αγρίνιο. Αλλά στον κύκλο που άνοιξε με την παραχώρηση του Μιχάλη Μπακάκη στην ΑΕΚ πριν δυόμιση χρόνια.

Ήταν η πρώτη φορά επί διοίκησης Κωστούλα που παίκτης του Παναιτωλικού (ο οποίος μάλιστα βγήκε απ’ τα σπλάχνα της ομάδας) πωλήθηκε σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ένα χρόνο μετά ο Παναιτωλικός πούλησε τον Μαρτίνες στον Ολυμπιακό. Τον περασμένο Αύγουστο τον Μαλεζά στον ΠΑΟΚ. Και τώρα τον Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Έδωσε από ένα παίκτη του σε όλους! Χωρίς ο ίδιος να πάρει κανέναν. Ούτε δανεικό, ούτε (δήθεν) ελεύθερο, ούτε τίποτα που να παραπέμπει σε κρυφή συναλλαγή. Την ώρα που οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες έχουν καταντήσει παραρτήματα του ενός ή του άλλου, ο Παναιτωλικός δείχνει στην πράξη πόσο διαφορετικό θα ήταν το ποδόσφαιρό μας αν έβρισκε μιμητές η ξεκάθαρη στάση του απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ