Δεν δικαιούσαι να ομιλείς!

Βγήκε ο Κωστούλας και είπε: «Στηρίζω Σταρακά και Βασιλειάδη». Προφανώς όχι επειδή είναι εργολάβος και περιμένει να (συνεχίσει να) κάνει δουλειές με το Δήμο ή την κυβέρνηση. Προφανώς όχι γιατί θέλει να διορίσει τα παιδιά του. Προφανώς όχι γιατί έχει πολιτικές βλέψεις (το παραμύθι που έφτιαξαν πολλοί όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Αγρίνιο, έμεινε… παραμύθι) ή τηρεί κομματική γραμμή.

Είπε «στηρίζω» και εξήγησε επαρκώς το «γιατί». Γιατί, είναι οι ΜΟΝΟΙ στα 15 χρόνια που διοικεί τον Παναιτωλικό, που «έκαναν αγώνα να μας δώσουν κάτι να κάνουμε καλύτερο το σπίτι μας». Προφανώς όχι το σπίτι του Κωστούλα, αλλά το σπίτι του Παναιτωλικού. Προφανώς δεν βοήθησαν τον Κωστούλα (γιατί κάποιοι μιλάνε για κρατικά χρήματα που δίνονται σε μια ΠΑΕ) αφού το γήπεδο δεν του ανήκει, είναι του Ερασιτέχνη και θα μείνει παλάτι για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο, όταν ο Κωστούλας δεν θα υπάρχει.

Αυτό το γήπεδο το οποίο το κράτος, ο Δήμος και όποιος άλλος, επί δεκαετίες το είχε αχούρι. Κι ο Κωστούλας έβαλε πολλά εκατομμύρια από την τσέπη του (το 1,5 που θα μπει από τον κρατικό κορβανά για τα νέα έργα είναι «ψίχουλα» μπροστά τους) για να το κάνει παλάτι. Και συνεχίζει να βάζει για να το συντηρεί, ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση της χρήσης του (όχι απ’ τον ίδιο και την παρέα του που μαζεύονται εκεί και παίζουν 5Χ5) από την ομάδα.

Αυτός, λοιπόν, που έκανε έργα (και όχι λόγια ή υποσχέσεις) «δεν δικαιούται να ομιλεί!». Δικαιούται κάθε «μπαγλαμάς» που έχει συμφέροντα από την εκλογή του “χ” ή του “ψ” πολιτικού και όχι ο Κωστούλας!!!

Είπε ακόμα ότι «ο κόσμος και ειδικά οι φίλαθλοι, καλό είναι να ξέρουν και ποιοι στηρίζουν την ομάδα μας, την ομάδα που αγαπάμε». Όχι, «όποιος δεν ψηφίσει Σταρακά θα έχει να κάνει μαζί μου». Κι αυτό, προσπάθησαν κάποιοι εντέχνως να φανεί, ότι, αποτελεί μέγιστη χειραγώγηση των φιλάθλων και εμπλοκή του Παναιτωλικού σε ανεπίτρεπτα κομματικά παιχνίδια.

Τι λέτε ρε παιδιά; Σε μια κοινωνία που (όλοι παραδεχόμαστε) ότι βρίσκεται δεκαετίες στον… πάτο, ένας άνθρωπος που επένδυσε και εκτόξευσε τον πρεσβευτή της πόλης και της περιοχής σε επίπεδα που δεν τα φαντάζονταν κανένας, δεν «δικαιούται να ομιλεί» για να ακούγονται οι φωνές όσων κρατούν τον τόπο στον πάτο; Και ο φίλαθλος (γενικότερα ο Δημότης) δεν έχει δικαίωμα να μαθαίνει ποιος έβαλε ένα λιθαράκι έστω, στον Παναιτωλικό; Και μάλιστα με δημόσια τοποθέτηση και όχι «υπόγεια» και με «μηχανισμούς» όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις (δείτε τι γίνεται από μεγαλοπαράγοντες σε άλλους Δήμους ή πολύ περισσότερο στην κεντρική πολιτική σκηνή).

Εν τέλει, εάν είναι να παρασύρει κάποιος τους ψηφοφόρους σε μια κατεύθυνση (σωστή ή λάθος), καλύτερα να είναι ένας άνθρωπος αποδεδειγμένα πετυχημένος, με ισχυρό έργο αναγνωρισμένο σε όλη την Ελλάδα και δίχως την παραμικρή υποψία εξυπηρέτησης των πολιτικών, προσωπικών και επιχειρηματικών του συμφερόντων, παρά ο κάθε θιασώτης της μετριότητας – μιζέριας που κατοικοεδρεύει σε τούτο τον έρμο τόπο…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ