Δεν κερδίζει ο Τεννές!

Στις 5 Φεβρουαρίου 2012 ο Μπάμπης Τεννές ανακοινώνει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Είναι ο προπονητής που οδήγησε τα καναρίνια στη Super League και ο κύκλος του κλείνει μετά από ένα χρόνο και κάτι στον πάγκο, στον οποίο πρωτοκάθησε στις 16 Ιανουαρίου 2011 στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα (ήττα 2-0).

Ο Τεννές είναι από χθες επίσημα νέος προπονητής της Λαμίας. Το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας θα είναι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό σε δέκα μέρες.

Από τότε που έφυγε από το Αγρίνιο ο Μπάμπης Τεννές δεν μπόρεσε ποτέ να πανηγυρίσει νίκη κόντρα στα «καναρίνια» της Αιτωλοακαρνανίας. Δύο ματς ισόπαλα, δύο ήττες έχει.

Στις 20 Οκτωβρίου 2013 θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του Παναιτωλικού μετά την αποχώρησή του από την πόλη μας. Προπονητής του Απόλλωνα στο 1-1 της Ριζούπολης και στον απέναντι πάγκο βρίσκονταν ο Χάβος. Ο δεύτερος προπονητής που ανέβασε τον Παναιτωλικό στη Super League!

Τέσσερα χρόνια αργότερα το ίδιο δίδυμο προπονητών Τεννές – Χάβος θα βρεθούν αντίπαλοι στο Λαμία – Παναιτωλικός 2-2. Ξανά ισοπαλία! Στον αγώνα του β’ γύρου στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κερδίζει 1-0 την ομάδα του Τεννέ, αλλά με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 ο Τεννές, ως προπονητής του Απόλλωνα πλέον, θα αντιμετωπίσει ξανά στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό του Δέλλα και θα χάσει με 2-1. Είναι η τελευταία φορά που ο 66χρονος τεχνικός συνάντησε τους κυανοκίτρινους. Η επόμενη συνάντηση έρχεται…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ