Δεν τον θέλει…

Από την Παρασκευή γράφαμε για τη γκίνια του Παναιτωλικού να μη μπορεί να αξιοποιήσει παίκτες του σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Και δεν είναι ένας ή δύο, αλλά ολόκληρη ενδεκάδα απουσιών. Κάποιες μάλιστα “πονάνε” πιο πολύ.

Μπαίνει μια κουτσουρεμένη ομάδα στο γήπεδο και όλοι καταθέτουν ψυχή στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ακόμα και παίκτες που δεν πολυπιστεύεις ότι μπορούν. «Για μένα, τα παιδιά έκαναν το καλύτερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο», δήλωσε ο Χάβος, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια.

Αλλά η κακοδαιμονία δεν σταματάει στο ότι δεν έχει στη διάθεσή του παίκτες που θα βοηθούσαν να ξεπεραστούν οι επιθετικές αδυναμίες που παρουσίασε ο Παναιτωλικός. Όπως ο Αριγίμπι, ο Μουνιέ, ο Άλβαρες. Ο Ατρόμητος, που δεν έχει περάσει τη σέντρα στο β’ ημίχρονο παίρνει ένα σφύριγμα που δεν θα έπαιρνε ποτέ ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις. Και στο 94′ έρχεται το 0-1!

Δεν τον θέλει με τίποτα αυτό το διάστημα… Αλλά πρέπει να το αλλάξει. Κόντρα σε όλη αυτή τη κακοδαιμονία. Έχασε έδαφος χθες, αλλά στο επόμενο με τη Λαμία, χωρίς τόσες πολλές απουσίες, με νέα πρόσωπα που θα του δώσουν λύσεις, η νίκη είναι μονόδρομος. Κρατάμε τα λόγια του Χάβου: «Με τις επιστροφές των παικτών και τις μεταγραφές που έγιναν, ο Παναιτωλικός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ