Εμπιστοσύνη σε τρεις

Τον Ιούνιο του 2013 ο Παναιτωλικός κερδίζει στο Βόλο και επανέρχεται στη Super League στην οποία αγωνίζεται από τότε. Προπονητής ήταν ο Μάκης Χάβος, ο οποίος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και τις δύο επόμενες σεζόν, έως την άνοιξη του 1015.

Το πείραμα Πόντες αποτυγχάνει και ο Πορτογάλος φεύγει τον Σεπτέμβριο μετά από πέντε αγώνες, στους οποίους η ομάδα έκανε δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στη θέση του προσλαμβάνεται ο έμπειρος Γιάννης Ματζουράκης, που κάνει ντεμπούτο στις 18 Οκτωβρίου και απολύεται μετά την ήττα στην Τρίπολη (4-1) στις 15 Ιανουαρίου 2016.

Στο τέλος του μήνα αρχίζει η δεύτερη θητεία του Χάβου που διαρκεί ένα χρόνο. Στις 14 Ιανουαρίου 2018 κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Τραϊανός Δέλλας κερδίζοντας την πρώην ομάδα του, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μαζί του ο Παναιτωλικός πορεύεται και όλη την επόμενη σεζόν και την άνοιξη του 2019 ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίζει. Ο δεύτερος Πορτογάλος, ο Λουίς Κάστρο, έχει την τύχη του συμπατριώτη του και απολύεται στις 7 Οκτωβρίου 2019, όταν την 6η αγωνιστική ο Παναιτωλικός παίρνει τον πρώτο του βαθμό (0-0 στη Λαμία).

Ο Χάβος αναλαμβάνει για τρίτη φορά και παραμένει ξανά για ένα χρόνο, έως τις 28 του περασμένου Οκτωβρίου. Όπως το 2018 αντικαταστάτης του είναι και πάλι ο Δέλλας…

Αν εξαιρέσει κανείς τις δύο προσπάθειες που έγιναν να στεριώσει ξένος προπονητής στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός την επταετία αυτή που βρίσκεται ανελλιπώς στη μεγάλη κατηγορία, πορεύτηκε με μόλις τρεις προπονητές. Τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα της Super League αυτό το διάστημα.

Τέσσερα χρόνια με τον Χάβο, ενάμιση (πάει για τον δεύτερο) με τον Δέλλα και ένα με τον Ματζουράκη. Πόντες και Κάστρο μαζί, δεν συμπλήρωσαν τετράμηνο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ