Επέστρεψαν Καρασαλίδης – Ματσόλα

Ο Παναιτωλικός περίμενε με υπομονή την επιστροφή δύο σημαντικών μονάδων του που επί της ουσίας θα ήταν… μεταγραφές λόγω της πολύμηνης απουσίας του. Και θα έρχονταν να τον ενισχύσουν στην κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο Τέλης Καρασαλίδης και ο Νίκολας Ματσόλα έχουν μπει στις προπονήσεις της ομάδας, αφήνοντας στο παρελθόν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν. Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, ανέβασαν στροφές και την εβδομάδα που διανύουμε άρχισαν να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Ακόμα και στο δίτερμα συμμετέχουν τις τελευταίες μέρες, γεγονός που δείχνει ότι είναι κοντά η ώρα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους. Κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, δούλεψαν καθημερινά και νίκησαν τον χρόνο. Ειδικά ο Ματσόλα που μετά τον δεύτερο τραυματισμό του τον Γενάρη, η εκτίμηση ήταν ότι θα ξαναπαίξει στα Play-out.

Δεν αποκλείεται να τους δούμε στην αποστολή του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο και ίσως πάρουν και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή. Ή το αργότερο την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα στις 14 Μαρτίου.  

Με την επανεμφάνισή τους μετριάζεται η απώλεια που προκάλεσαν οι σοβαροί τραυματισμοί του Λιάβα και του Τζανακάκη, για τους οποίους η σεζόν τελείωσε από τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ