«Επιτέλους θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος»

Ο Παναιτωλικός κατάφερε στο… παρά ένα να σώσει την παρτίδα και να μείνει στην κατηγορία. Ο Μαλής μίλησε στο Metropolis για το χθεσινό ματς με την Ξάνθη και δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Νιώθω ανακούφιση. Επιτέλους θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος γιατί έχασα τον ύπνο μου από το άγχος και την πίεση. Τέλος καλό, όλα καλά. Και στο προηγούμενο ματς, που χάσαμε στην Ξάνθη, είχαμε πολλή πίεση με τη σκέψη της επόμενης ημέρας. Τα βράδια ήταν πολύ δύσκολα. Όλοι ήμασταν συγκινημένοι και ο κόουτς που έχει ακόμη περισσότερη πίεση από εμάς που διαλέγει τους παίκτες και είχε μεγάλο βάρος στις πλάτες του. Είμαι χαρούμενος που μείναμε στην κατηγορία και για τον κόουτς γιατί το αξίζει. Είχαμε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια ήταν ανακούφιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι έφυγε το άγχος και η πίεση και μπορούμε να ξεκουραστούμε άνετα. Θα κάναμε μαύρες διακοπές», ανέφερε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε τι θα έλεγε σε συναδελφικό επίπεδο στους παίκτες της Ξάνθης, «Είναι σίγουρο ότι αυτή η ομάδα με το παιχνίδι που έκανε χθες και την περασμένη Τετάρτη, θα είναι στη Σούπερ Λιγκ 1. Είναι παίκτες με μεγάλη καριέρα. Τους εύχομαι τα καλύτερα, να επιστρέψουν στη Σούπερ Λιγκ 1».

Για τη θέση που ήταν ο ίδιος και ο Παναιτωλικός σχολίασε πως «να μη βρεθεί κανένας να είναι στην ίδια κατάσταση. Οι άλλοι έκαναν διακοπές και εμείς είχαμε το άγχος και την πίεση. Ήταν δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια με πολλή πίεση, δεν έχει σημασία αν είσαι ομάδα Σούπερ Λιγκ 1 ή Σούπερ Λιγκ 2. Τελειώσαμε το… βασανιστήριο και πλέον ήρθε η ώρα της ξεκούρασης».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ