«Εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο»

Ηταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 3-0 του Παναιτωλικού επί της ΑΕΛ και μετέτρεψε ένα πολύ κρίσιμο ματς σε one man show. Ο λόγος για τον Αντονι Μουνιέ, καθώς βρήκε 2 φορές δίχτυα και έδωσε μία ασίστ στην επιβλητική «κυανοκίτρινη» νίκη, που έφερε την ομάδα εκτός της θέσης του μπαράζ, ενώ στο 77′ σημείωσε ένα γκολ για όσκαρ που πιστοποίησε την κλάση του. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε στο gazzeta.gr τόσο για τη χθεσινή (15/6) του παρουσία, όσο και για την επόμενη ημέρα της ομάδας και αυτό που… μένει είναι πως δεν κράτησε… τίποτα για τον εαυτό του. Πάνω από όλα έβαλε το σύνολο. «Πριν τον αγώνα ήμασταν όλοι απογοητευμένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα της Λαμίας. Θεωρούσαμε πως αδικούμε τους εαυτούς μας και είχαμε άγχος. Ξέραμε και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και το κυριότερο, ξέρουμε πως η θέση του Παναιτωλικού δεν είναι για εκεί που βρίσκεται», ήταν τα πρώτα του λόγια. 
 
Ο παράγοντας πίεση λοιπόν βρίσκεται στην καθημερινή «εξίσωση» όλων στο Αγρίνιο και φαίνεται πως εκεί βρίσκεται το «κλειδί» για την επόμενη ημέρα. Ο 33χρονος στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσο γύρισε ο… διακόπτης μετά το 53′, οπότε και άνοιξε το σκορ. «Μόλις έβαλα το πρώτο γκολ κατάλαβα πως θα άλλαζε η εικόνα μας. Μας απελευθέρωσε και μας ανέβασε. Θα μπορούσαμε πλέον να κάνουμε πιο ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πιο ωραία ποδοσφαιρικά». 

Πλέον τα «καναρίνια» κοιτούν το μέλλον με αισιοδοξία και εκείνος… έδωσε το «σύνθημα». «Για εμένα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θα ήθελα να πετύχω και ακόμη ένα γκολ και να δώσω ακόμη μία ασίστ. Βοηθάει πολύ στην ψυχολογία μας. Οχι μόνο στη δική μου, αλλά και των συμπαικτών μου. Ο λόγος που ήρθα στον Παναιτωλικό είναι πως από την πλευρά του θεώρησα πως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αποδείξω στον εαυτό μου και τους υπόλοιπους πώς μπορώ να παίζω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, όσο πιο γρήγορα γίνεται», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 
 
Ο Μουνιέ πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο και έβαλε την υπογραφή του σε μία μεγάλη εμφάνιση, ανάλογη της αξίας και των δυνατοτήτων του. Ομως όπως προείπαμε, το σύνολο υπερτερεί των πάντων. «Αυτή η νίκη μας βοηθά ψυχολογικά. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο που θα χαροποιεί τον κόσμο μας. Εγώ σε προσωπικό επίπεδο θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ, να παίζω για την ομάδα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ