Η ιστορία συνεχίζεται

Ο Κώστας Κωνσταντόπουλος έγραψε τη δική του ιστορία στον Παναιτωλικό. Κανείς άλλος δεν έπαιξε στα καναρίνια για 18 σεζόν. Κανείς άλλος δεν έφτασε τις 421 συμμετοχές. Ρεκόρ που μπορεί να παραμείνει πολλά – πολλά χρόνια.

Από σήμερα καλείται να συνεχίσει την Παναιτωλική ιστορία ο γιος του Απόστολος, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο! Μάλιστα η ανακοίνωση της ΠΑΕ συνοδεύεται από δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα που εστιάζουν σ’ αυτή την συνέχεια: Τον μικρό Απόστολο (5 χρονών τότε) στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του πατέρα του και μία σημερινή που υπογράφει…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το 2007 ο Κώστας Κωνσταντόπουλος «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και περνάει στην ιστορία του Παναιτωλικού ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές. Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος σε 421 επίσημους αγώνες.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον τιμάει τον Μάιο του 2007 στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του, τον οποίο παρακολουθεί και ο γιος του Απόστολος (φωτο αριστερά), γεννημένος στις 2.8.2002.

Τον επόμενο χρόνο ο μικρός εντάσσεται στην Ακαδημία του Παναιτωλικού και ανεβαίνει όλη την κλίμακα των ηλικιακών ομάδων. Εφέτος αγωνίστηκε στην Κ19, ενώ συμμετέχει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Παράλληλα αγωνίζεται στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Παναιτωλικό. Η ιστορία συνεχίζεται…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ