Η ΚΕΔ τρολάρει τον Κούγια!!!

Ο Κούγιας και τα φιλο-ερυθρόλευκα Μέσα, διαπίστωσαν ότι ο Ευαγγέλου και ο Σιδηρόπουλος καθόρισαν την έκβαση του αγώνα Πανιώνιος – Παναιτωλικός. Έτσι, αυθαίρετα, αποφάνθηκαν ότι η διαιτησία αδίκησε τον Πανιώνιο! Προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, ξεχνώντας και το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ντίας στο 22′ και τα 15-24 φάουλ και τις 1-5 κίτρινες και όσα άλλα είδε όλος ο κόσμος να συμβαίνουν σε βάρος του Παναιτωλικού. Που ευτυχώς έδειξε την ανωτερότητά του στο γήπεδο και πήγε τη μεγαλειώδη νίκη με 2-0 κόντρα σε Πανιώνιο και διαιτησία.

Ο Κούγιας το τερμάτισε ζητώντας ξένους διαιτητές (!!!) για τον αγώνα με την Ξάνθη επειδή, όπως τόνισε στην ανακοίνωσή του: “Ειδικά στην προηγούμενη αγωνιστική υπήρξαν διαιτησίες που διαμόρφωσαν αποτελέσματα (Πανιώνιος – Παναιτωλικός και Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης), αλλά και τη βαθμολογία και το μέλλον ιστορικών ομάδων…”

Η ΚΕΔ προχώρησε στο μεγαλύτερο τρολάρισμα της φετινής σεζόν: Στον αγώνα ΑΕΛ – Ξάνθη όρισε διαιτητή τον Σιδηρόπουλο και VAR τον Ευαγγέλου!!!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ