Η κόκκινη στον Μανούσο και το γκολ του Λούι

Με τον βαθμό έφυγε ο Παναιτωλικός από τη Λαμία (2-2) και αν κάτι είναι κοινά αποδεκτό από το χθεσινό ματς είναι πως τα «καναρίνια» έχουν κάθε δικαίωμα να διατηρούν παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Σιδηρόπουλου και του VAR. Κυρίως για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου και το χτύπημα του Μανούσου στον Βργκοτς, όπου αντί να αποβληθεί ο επιθετικός των γηπεδούχων είδε απλά την κίτρινη κάρτα. «Αυτές οι περιπτώσεις δεν μπορούν να είναι τίποτα άλλο πέραν κόκκινης κάρτα. Ο διαιτητής δεν είχε άποψη. Ο βοηθός δεν τον ενημέρωσε σωστά. Όμως δεν σταματάει εκεί, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε από τον VAR. Έκανε κι αυτός απαράδεκτο λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κάκος στο OPEN.


Την ίδια στιγμή στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε ο Λούι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο διαιτητής του έδειξε τη σφυρίχτρα του και δεν μέτρησε το γκολ επειδή γίνονταν αλλαγές. «Σφυρίζει για εκτέλεση φάουλ, η μπάλα καταλήγει γκολ και ανακαλεί το σουτ και σφυρίζει να γίνει αλλαγή. Ούτε στο παιδικό πρωτάθλημα δεν γίνονται αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Κάκος, ενώ ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε για την ίδια φάση στον ΣΠΟΡ FM πως «στο 57’ υπάρχει ένα φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος και πριν χτυπηθεί το φάουλ, ξανασφυρίζει για να γίνει αλλαγή. Είναι ένα λάθος που διαιτητές της αξίας του Σιδηρόπουλου πρέπει να το προλαβαίνουν. Γιατί είδατε ότι μπήκε γκολ και τι μπορεί να πάθεις άμα θέλει να σε εκθέσει η μπάλα».

Αν η Λαμία έπαιζε με 10 από το 1-1 και είχε γίνει το 1-2 στη φάση του Λούι, τότε κατά πάσα πιθανότητα τα «καναρίνια» θα είχαν «καθαρίσει» το ματς, ανεξαρτήτως αν ήταν ή όχι φάουλ στον Καρέλη στη φάση που σκόραρε ο Βαρόνε. Ο Παναιτωλικός χθες και αδικήθηκε και δεν έχασε όντως πολύ καλύτερος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ