Η υπόσχεση και οι συγκυρίες

Στις 19 Απριλίου 2019 ο Τραϊανός Δέλλας με μήνυμά του στο instagram κάνει γνωστό ότι ενημέρωσε τη διοίκηση πως δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συνεργασία. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δέλλα για τη συνεργασία με μήνυμα του προέδρου Γεράσιμου Μπελεβώνη, που καταλήγει:

«Είναι και θα παραμείνει φίλος του Παναιτωλικού και του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».

Όλα δείχνουν ότι από σήμερα οι δρόμοι ξανασμίγουν! Ο Τραϊανός Δέλλας επανέρχεται στο Αγρίνιο αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να επαναφέρει και τον Παναιτωλικό στον σωστό δρόμο.

Σ’ αυτή την επανένωση υπάρχουν αρκετές συμπτώσεις: Ο Δέλλας ήταν προπονητής του Παναιτωλικού για 16 μήνες. Από την αποχώρησή του έως την επιστροφή του μεσολάβησαν επίσης 16 μήνες!

Εκείνη τη δήλωση αποχώρησης την έκανε λίγες μέρες πριν τον τελευταίο αγώνα που κάθισε στον πάγκο στο γήπεδο Παναιτωλικού. Αντίπαλος ήταν ο Άρης, η ομάδα στην οποία άρχισε την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα. Στις 22 Νοεμβρίου θα καθίσει στον ίδιο πάγκο αντιμετωπίζοντας ξανά τον Άρη!

Με τις πρώην ομάδες του έχει καλή προϊστορία. Στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του Παναιτωλικού στις 14 Ιανουαρίου 2018, κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Την ομάδα που εργάστηκε πριν έρθει στο Αγρίνιο.

Όπως τότε, έτσι και τώρα διαδέχεται τον Μάκη Χάβο, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος προπονητής του Παναιτωλικού στη Super League με τρεις θητείες. Δεύτερος είναι ο Δέλλας. Η δεύτερη θητεία του αρχίζει τώρα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ