Θα είναι εκεί την Τρίτη;

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναιτωλικός θα απαντήσει το απόγευμα στην πρόσκληση να παραβρεθεί στην… τελετή. Συγκεκριμένα η απάντηση θα σταλεί από την Καλλιθέα, όπου οι κυανοκίτρινοι δίνουν παιχνίδι πρόκρισης με αντίπαλο την τοπική ομάδα στις 3.00 μ.μ.

Πριν δεκαπέντε μέρες ξόρκισαν την κατάρα που τους κυνηγούσε τρία χρόνια με συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση. Τώρα θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, με πρόκριση στους “16”. Έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Στον όμιλο του Παναιτωλικού υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν από μία νίκη! Για να μην περιμένει καμία βοήθεια, πρέπει να κερδίσει ο ίδιος. Σ’ αυτή την περίπτωση, παίρνει το εισιτήριο και φεύγει. Περνάει και με ισοπαλία, αν στο παιχνίδι Πανθρακικός – Ατρόμητος υπάρξει νικητής. Αν κι εκείνο λήξει “Χ”, τότε θα αρχίσουμε να μετράμε γκολ…

Ο Παναιτωλικός έχει πέσει θύμα έκπληξης στη διοργάνωση τόσες φορές που καταντάει… κουραστικό. Φέτος φτάνει τόσο κοντά να περάσει στην 3η φάση. Και δεν πρέπει να σπαταλήσει την ευκαιρία.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ