«Θωρακίζει» τον άξονα με Τσίμπολα και Φερνάντες (vids)

O 26χρονος Αγγλος και ο 22χρονς Ολλανδός, αμφότεροι κεντρικοί χαφ, συμφώνησαν με τα «καναρίνια» και θα ενισχύσουν τον άξονά του

«Μαζεμένες» κάνει τις μεταγραφές ο Παναιτωλικός και πλέον παίκτες των «κυανοκίτρινων» λογίζονται και δύο κεντρικοί χαφ. Η ενίσχυση στον άξονα προέβαλε δεδομένη και καθ’ οδόν για το Αγρίνιο βρίσκονται οι Ααρον Τσίμπολα και Λεάντρο Φερνάντες, που συμφώνησαν με τα «καναρίνια» και θα γίνουν κάτοικοι Ελλάδος.

Ο πρώτος (φωτό στη μέση) είναι γεννημένος στην Αγγλία με καταγωγή από το Κονγκό, όπου και μάλιστα έχει χριστεί διεθνής. Ξεκίνησε από τη Ρέντινγκ και το 2014 ντεμπουτάρισε με τη φανέλα της στη Τσάμπιονσιπ. Στην Αγγλία έμεινε μέχρι και το 2018, καθώς στη συνέχεια έπαιξε σε Αστον Βίλα, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίλτον Κέινες, μέχρι που τότε πήγε στη Σκωτία για χάρη της Κιλμάρνοκ. Εκτοτε ο 26χρονος «ρίζωσε» στο «Ράγκπι Παρκ», καθώς με εξαίρεσε ένα μικρό πέρασμά του από το Βέλγιο και την Πορτογαλία για τις Μπέβερεν&Αβες, ήταν συνολικά τρεις σεζόν εκεί και αγωνίστηκε σε 69 παιχνίδια της. Προέρχεται από «γεμάτη» χρονιά (30 ματς/3 γκολ), ενώ πιτσιρικάς φόρεσε και τη φανέλα των «μικρών» Εθνικών Ομάδων της Αγγλίας. Με ύψος 1.91 δείχνει να «γεμίζει» τον άξονα.

Ο δεύτερος στα 22 του χρόνια έχει την «ταμπέλα» ως ένα πολύ μεγάλου ταλέντου. Γεννημένος στο Ναϊμέγκεν, έχει φορέσει 41 φορές τη φανέλα των «μικρών» Εθνικών Ομάδων της Ολλανδίας και είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της PSV. Το 2018 βρέθηκε στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους, όπου έπαιξε στη 2η ομάδα της, ενώ ακολούθησε ο δανεισμός του στη Φορτούνα Σιτάρντ. Την περασμένη σεζόν ήταν στη Serie B με την Πεσκάρα, όπου και έπαιξε σε 13 ματς μέχρι που αποχώρησε τον Απρίλιο. Σε σχέση με τον Τσιμπόλα έχει διαφορετική σωματοδομή (ύψους 1.76) και αμφότεροι παίζουν στα «6αρο-8άρια».


Πλέον το μεταγραφικό βάρος πέφτει στα στόπερ, εκεί όπου οι «κυανοκίτρινοι» προχωρούν τις «υποθέσεις» και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.


Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ