Θύμισε ξανά… Αριγίμπι!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα στον αγώνα με τον ΟΦΗ, στην πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο περσινό πρωτάθλημα αποχώρησε τραυματίας. Έχασε το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και επανήλθε τον Ιούνιο.

Στα Play-out έπαιξε ως αλλαγή με τη Λαμία (στο 72’), με την ΑΕΛ (στο 86’), με τον Ατρόμητο (στο 78’), με τον Πανιώνιο (στο 82’) και βασικός στο τελευταίο ματς με τον Βόλο όταν αντικαταστάθηκε στο 61’ από τον Μουνιέ.

Από τότε είχε να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, στο οποίος επανήλθε χθες, έχοντας μπει αλλαγή με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο Γκμπόλι Αριγίμπι έβαλε τη σφραγίδα του στο ματς με τον Αστέρα. Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 42’, το γκολ της ισοφάρισης στο 54’, αλλά και μια σπουδαία εμφάνιση για τον 25χρονο επιθετικό. Ο οποίος πρόσφερε μεγάλη βοήθεια και ανασταλτικά, με την ομάδα του να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 80 λεπτά.

Ήταν το πρώτο του ολόκληρο 90λεπτο μετά τον περσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 15 Δεκεμβρίου και το έκτο συνολικά από τότε που ήρθε στο Αγρίνιο. Θύμισε τον Αριγίμπι του περσινού φθινοπώρου και σίγουρα έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στη συνέχεια με το πλούσιο ταλέντο του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ