Κάτι γίνεται με τους επιθετικούς

Όταν έρχεται στο Αγρίνιο κάποιος πολύ καλός φορ, κάτι στραβώνει το φθινόπωρο. Ο Έρικ Μορένο ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2014 και στα 4 πρώτα ματς που έπαιξε σημείωσε 6 γκολ! Τραυματίστηκε τον Νοέμβριο και δεν μπόρεσε ποτέ να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Τον Αύγουστο του 2017 έκανε ντεμπούτο ο Βαλντ Μοράρ. Μπήκε αλλαγή με τον Ατρόμητο, σκόραρε και αποχώρησε με θλάση. Επανήλθε στην ενδεκάδα στο τέλος Οκτωβρίου. Παρότι είχε προβλήματα και στη συνέχεια, πέτυχε εκείνη τη σεζόν 9 γκολ.

Ο Κρέσπο Καμαρά έκανε εκπληκτικά πράγματα το φθινόπωρο του 2018, σκοράροντας 4 φορές στα διαδοχικά ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, αλλά αμέσως μετά στον αγώνα με τον Άρη έπαθε  σοβαρή ζημιά στο γόνατο και η καριέρα του τερματίστηκε άδοξα.

Φέτος, ο Νίκο Ματσόλα έδειξε τις πρώτες αγωνιστικές ότι είναι μια σπουδαία προσθήκη για τον Παναιτωλικό, αλλά ο τραυματισμός του τον αφήνει εκτός δράσης το τελευταίο δίμηνο. Η απουσία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, αφού όποιος κι αν αγωνίστηκε το διάστημα αυτό στην κορυφή της επίθεσης, δεν ανταποκρίθηκε. Αυτός τουλάχιστον αντιμετωπίζει πρόβλημα που μπορεί να ξεπεραστεί, έστω κι αν η αποχή του είναι ήδη μεγάλη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ