Καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού…

Το ραντεβού στο Αγρίνιο των δύο ομάδων της Δυτικής Ελλάδας που αγωνίζονται στη Super League είναι πάντα φθινοπωρινό! Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στον α’ γύρο του πρωταθλήματος τον ΠΑΣ.

Στην πρώτη παρουσία των καναρινιών στη SL η αναμέτρησή τους έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 και έληξε ισόπαλη 2-2. Ο Παναιτωλικός υποβιβάστηκε στο τέλος εκείνης της σεζόν και όταν επέστρεψε φιλοξένησε τον ΠΑΣ στις 6 Οκτωβρίου 2012, κερδίζοντας με 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού επί της ομάδας των Ιωαννίνων στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα χρόνο μετά το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου 2014. Η αγωνιστική αναβλήθηκε και έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2015 με ισόπαλο 0-0 αποτέλεσμα. Με καθυστέρηση ενός έτους οι δύο ομάδες έπαιξαν τελικά μήνα Νοέμβριο, τη Δευτέρα 9.11.2015. Ο Παναιτωλικός έρχονταν από ήττα στην Ξάνθη (3-1) και επικράτησε του ΠΑΣ με 2-1.

Δευτέρα θα συναντηθούν και τώρα οι δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό πάλι να έρχεται από ήττα (2-1) στη Λιβαδειά. Αύριο στις 7.30 το βράδυ θα είναι πιστές στο μόνιμο φθινοπωρινό ραντεβού…

 

Υ.Γ. Ο Παναιτωλικός είναι αήττητος από τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο σε επίπεδο Super League. Όμως τα άλλα δύο αποτελέσματα εναλλάσσονται με απίστευτη ακρίβεια: Ισοπαλία – νίκη – ισοπαλία – νίκη. Και κανένα σκορ δεν μοιάζει με το προηγούμενο…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ